Πως δουλεύει;

Βρες βοήθεια για το πρότζεκτ σου.

Οι καλύτεροι συνεργάτες σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις εύκολα και γρήγορα!

Το κάναμε πανεύκολο! Με μία απλή αναζήτηση μπορείς να βρεις τον ιδανικό συνεργάτη με την ιδανική εξειδίκευση για την επιχείρησή σου!

 • Γιατί είναι Δωρεάν;

  Για όσους αναζητάνε υπηρεσίες μάρκετινγκ όλες μα όλες οι υπηρεσίες της πλατφόρμας προσφέρονται απολύτως Δωρεάν.

  Θα αναρωτιέστε πως γίνεται οι υπηρεσίες της πλατφόρμας να προσφέρονται δωρεάν. 

  Αξίζει λοιπόν να αναφεθρεί ότι για τους επαγγελματίες και τις διαφημιστικές εταιρίες που παρέχουν μέσω της πλατφόρμας τις υπηρεσίες τους που σχετίζονται με το μάρκετινγκ -όσους βρίσκετε στην πλατφόρμα δηλαδή- ισχύουν χρεώσεις καθώς πιστεύουμε ότι είναι η δίκαιη ανταμοιβή μας για την  ουσιαστική βοήθεια που τους παρέχουμε να κερδίσουν μια καινούργιες δουλειές.

 • Χρειάζεται να πληρώσω κάτι στην πλατφόρμα όταν βρω συνεργάτη;

  Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω η απάντηση είναι Όχι! Δεν χρειάζεται να πληρώσετε απολύτως τίποτα στην πλατφόρμα για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε!

 • Πως βρίσκω τον επαγγελματία ή το agency που μου ταιριάζει;

  Οδηγός

  Αρχικά, έχετε στο μυαλό σας ένα πλάνο για το πρότζεκτ που θέλετε να υλοποιήσετε και για το τι ακριβώς χρειάζεστε εσείς ή η επιχείρησή σας. Στο digita.gr μπορείτε να βάλετε όσες πληροφορίες χρειάζονται για να βρείτε το τέλειο match! Πραγματικά μπορείτε να βάλετε τα πάντα και όλα αυτά δωρεάν! Πως; Απλά πατάτε "ανέβασε το πρότζεκτ σου" και συμπληρώνεις τα πεδία. Τόσο απλό. Αφού ανεβάσετε το πρότζεκτ σας και αρχίσουν να σας στέλνουν προσφορές μπορείτε να δείτε το προφίλ των επαγγελματιών ή των διαφημιστικών εταιριών ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια. 

   

  Αν δεν έχετε κάτι στο μυαλό σας μπορείτε απλά να αγοράσετε από τις έτοιμες υπηρεσίες. Αν παραδείγματος χάρη θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις μέσω Facebook τότε κάνετε αναζήτηση γράφοντας την φράση "διαφημίσεις Facebook" και το σύστημα θα σας προτείνει όσους είναι εξειδικευμένοι σε αυτό το πεδίο και μόνο!Αφού πάλι εξετάσετε το προφίλ, τις δουλειές τους και τις αξιολογήσεις τους αγοράζετε την υπηρεσία και είστε έτοιμοι.

  Σε κάθε περίπτωση έχετε την δυνατότητα να δοκιμάζετε διάφορες μεθόδους και διάφορους επαγγελματίες μέχρι να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και αυτό είναι και το τέλειο!

 • Αν δεν μου αρέσει η δουλειά κάποιου επαγγελματία ή agency τι μπορώ κάνω;

  Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παράδοση του έργου σας ή την διεκπεραίωση του πρότζεκτ σας τότε μπορείτε να το αναφέρετε και να πάρετε την εγγύησή σας πίσω!

  Επίσης όταν ολοκληρωθεί το πρότζεκτ ή η υπηρεσία που θα αναθέσετε στον συνεργάτη σας τότε μπορείτε να αλλάξετε συνεργάτη αφού δεν υπάρχουν συμβάσεις όπως γίνεται κανονικά.

  Τέλος μπορείτε να γράψετε αυτό που σας προβλημάτισε στην αξιολόγησή σας ώστε να την δούνε άλλοι επιχειρηματίες αλλά και να μπορέσουμε να το εξετάσουμε πιο διεξοδικά και να προστατεύσουμε μελλοντικά άλλους επιχειρηματίες. 

Working

Αδιαπραγμάτευτο. Το κέρδος σας είναι ο κύριος άξονας της digita.

Είστε ελεύθεροι επαγγελματίες; Κερδίστε τώρα προσφέροντας τις marketing υπηρεσίες σας.

Κλείστε εύκολα δουλειές με βάση το τι πραγματικά αξίζετε και όχι τι σας λέει η αγορά ή οι εργοδότες.

 • Γιατί να εγγραφώ στο digita.gr;

  Με την Δωρεάν εγγραφή σας απολαμβάνετε απίστευτα προνόμια σαν επαγγελματίας ή σαν agency. Πλήθος έτοιμων δουλειών και πρόσβαση σε μία τεράστια αγορά με επιχειρήσεις που ψάχνουν ακριβώς.. εσάς.

  Ακόμα και να μην προβείτε στην αγορά κάποιου από τα πακέτα μας, διατηρούμε Δωρεάν το επαγγελματικό προφίλ σας το οποίο όχι μόνο κάνει rank στην Google αλλά είναι και διαθέσιμο σε υποψήφιους πελάτες όταν κάνουν αναζήτηση!

 • Χρειάζεται να έχω εμπειρία στο αντικείμενο;

  Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης μπορείτε να έχετε λίγο, πολύ ή εξαιρετικά πολύ μεγάλη εμπειρία. Αν δεν έχετε καθόλου εμπειρία και δοκιμάσετε να πουλήσετε μία υπηρεσία μέσω της πλατφόρμας, κινδυνεύετε να βγείτε  εκτός συστήματος.

 • Πως γίνεται η πληρωμή;

  Πανεύκολα! Όταν ολοκληρώνεται η υπηρεσία ή το πρότζεκτ στο λογιστικό σας υπόλοιπο θα πιστώνεται το ποσό το οποίο αναλογεί στην εργασία σας. Απλά κάνετε εξαργύρωση και κόβετε το αντίστοιχο τιμολόγιο.

 • Γιατί ένα agency να μπει στην πλατφόρμα της Digita;

  Ξεμείνατε από leads ή απλά θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας για να πετύχετε τους μηνιαίους σας στόχους; Σας βοηθάμε να πετύχετε ακριβώς αυτό. Είναι πραγματικά ένα ακόμα κανάλι πώλησης και μάλιστα με απίστευτα στοχευμένο κοινό.

Working

Όλα μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε στην πλατφόρμα της Digita!

Είτε είστε επαγγελματίας, έχετε επιχείρηση ή απλά χρειάζεστε βοήθεια στο marketing  η πλατφόρμα της Digita σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα πιο εύκολα, πιο οικονομικά, πιο γρήγορα.

Working